Lukaku staat voor grote test: Wordt een spits van wereldklasse op beoordeeld

  Lukaku staat voor grote test: "Wordt een spits van wereldklasse op beoordeeld"

  donderdag 12 oktober 2017 om 17:50

  Romelu Lukaku heeft in zijn eerste weken bij Manchester United al heel wat mooie dingen laten zien. De Rode Duivel ontpopte zich al snel tot een sterkhouder met elf doelpunten in de tien eerste officiële wedstrijden. Toch zijn nog niet alle twijfels weg.

  Bij Man Utd wacht men nog op het ultieme bewijs dat Lukaku een wereldspeler is. Hij moet komend weekend zien te overtuigen tegen Liverpool.

  "Lukaku heeft zich schitterend aangepast en gedaan wat hij moest doen: van die vele gelijke spelen thuis overwinningen maken. Maar het zijn deze wedstrijden die de échte tests zijn", stelt Man Utd-icoon Gary Neville bij Sky Sports.

  "Hij presteerde met Everton nooit goed op Anfield en hij zal minder kansen krijgen, dus nu moet hij bewijzen dat hij ook topwedstrijden kan winnen voor United. Zijn prestaties in die toppers zullen hem altijd achtervolgen."

  "Hij speelt nu bij een club met ambitie en een spits van wereldklasse wordt beoordeeld aan de hand van zijn trofeeën en zijn prestaties in topmatchen", aldus Neville. Liverpool ontvangt zaterdagmiddag in eigen huis Man Utd.

  Plaats een reactie

  Patfey +4886
  donderdag 12 oktober 2017 om 18:50
  Wat een zagevent. Een topspits wordt vooral beoordeeld op het aantal doelpunten dat hij scoort en de punten die hij zijn club oplevert, pas in tweede instantie op gewonnen trofeeen (of is Kane soms geen topspits?) en prestaties (doelpunten?) in zogenaamde topmatchen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Lukaku staat voor grote test: "Wordt een spits van wereldklasse op beoordeeld"