‘WK-tickets vliegen de deur uit, nu al 3,5 miljoen aanvragen’

  ‘WK-tickets vliegen de deur uit, nu al 3,5 miljoen aanvragen’

  donderdag 12 oktober 2017 om 15:30

  Het wereldkampioenschap in Rusland staat pas gepland voor volgende zomer, toch is er nu al een stormloop voor wedstrijdtickets. Het eerste deel van de eerste verkoopfase zit er nu op. Het is wachten tot november voor deel twee.

  Voetbalfans konden tussen 14 september en 12 oktober een eerste aanvraag indienen. In totaal ontving de FIFA net geen 3,5 miljoen aanvragen, aldus Het Laatste Nieuws. De tickets zullen worden toegewezen via een willekeurige loting. Tegen ten laatste 16 november mogen de gelukkigen een bericht verwachten. Op dat moment start ook deel twee van de eerste verkoopfase.

  De tweede verkoopfase zal van start gaan na de loting op 1 december. Vanaf dat moment kunnen er tickets gekocht worden voor de eigen supportersvakken. Tickets gaan in de omloop vanaf 90 euro. De duurste kaartjes zullen maar liefst 920 euro kosten.

  Hoeveel Belgen een aanvraag indienden, is niet geweten. FIFA gaf enkel een top tien weer. Maar liefst 70 procent van de aanvragen kwam uit Rusland zelf. Daarna volgen Duitsland, Brazilië en Argentinië met de meeste aanvragen. Meer belangrijke data met het oog op het WK vind je HIER.

  Poll

  Maakt België kans op WK-winst?

  (32 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  ‘WK-tickets vliegen de deur uit, nu al 3,5 miljoen aanvragen’