'Atlético paait Carrasco en schrikt geïnteresseerden af: 100 miljoen euro'

'Atlético paait Carrasco en schrikt geïnteresseerden af: 100 miljoen euro'

12-10-2017 14:55

Atlético Madrid is zeer tevreden over de prestaties van Yannick Carrasco en wil de Rode Duivel dan ook belonen. Naast een hoger loon zou Atlético ook een stevige afkoopclausule in het contract willen vastleggen. 

Volgens de Spaanse krant AS is de Madrileense club in actie geschoten. Los rojiblancos willen de contracten van Carrasco en ploegmaat Thomas Partey graag opwaarderen. Beide spelers krijgen dan ook een stevige loonsverhoging en een hoge afkoopclausule. In het geval van Carrasco gaat het over een bedrag van 100 miljoen euro.

Een verlenging van de verbintenis is niet echt dringend, want onze landgenoot ligt vast tot 2022. Atlético wil hem echter wel belonen voor zijn prestaties. De club hoopt alles af te ronden voor het eind van het jaar. 

Dat de Rode Duivel zal ingaan op het voorstel lijkt voor de hand liggend. Carrasco is een titularis in het team van coach Diego Simeone en heeft het uitstekend naar zijn zin in Madrid. Dit seizoen was Carrasco in zeven competitieduels al goed voor drie doelpunten en twee assists.