Familie Hazard door het dolle heen: “Die goal was het hoogtepunt”

  Familie Hazard door het dolle heen: “Die goal was het hoogtepunt”

  donderdag 12 oktober 2017 om 14:10

  Dinsdagavond was er eentje om niet snel te vergeten, al zeker niet voor de ouders van Thorgan en Eden Hazard. Beide broers scoorden voor de Duivels en ook het samenspel tussen de twee verliep uitstekend. Vader Thierry en moeder Carine waren dan ook bijzonder fier.

  Tegen Cyprus (4-0 zege) waren de broertjes Hazard dé blikvangers. Eden legde er twee in het mandje, jongere broer Thorgan scoorde zijn allereerste voor de nationale ploeg. Ook vader Thierry zag dat het goed was. "Je zag meteen dat het klikt tussen hen op het veld", vertelde hij aan Het Nieuwsblad.

  In het professionele voetbal speelden de broers nog maar zelden samen, toch viel het uitstekende samenspel tussen de twee op. Volgens hun vader is daar een logische verklaring voor. "Ze zijn beiden opgeleid in Frankrijk. Daardoor kregen ze dezelfde looplijnen aangeleerd en vinden ze elkaar vlot. Ook vroeger in de tuin speelden ze vaak samen."

  Hét moment van de avond was het doelpunt van Thorgan. "Die goal was het hoogtepunt van de avond. Het was de kers op de taart, want het was zijn eerste doelpunt voor de nationale ploeg". Op de vraag of beiden zullen te zien zijn op het WK antwoordde Thierry hoopvol. "Thorgan speelde goed en maakt ook veel progressie bij Mönchengladbach", hint hij naar een selectie voor Thorgan.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Familie Hazard door het dolle heen: “Die goal was het hoogtepunt”