Vanhaezebrouck drukt geruchten de kop in: Ik, geschrokken? Dat is niet waar

  Vanhaezebrouck drukt geruchten de kop in: "Ik, geschrokken? Dat is niet waar"

  donderdag 12 oktober 2017 om 13:45

  In Het Nieuwsblad stond donderdagochtend het verhaal dat Hein Vanhaezebrouck erg geschrokken is over de fysieke tests bij Anderlecht. De conditie van de spelers zou bijzonder teleurstellend zijn. Onzin, zo vertelt Vanhaezebrouck zelf.

  Lees ook: Vanhaezebrouck verwacht een lastige partij: "Spelers moeten hun kwaliteiten tonen"

  De conditie van de Anderlecht-spelers is niet slechter dan die bij andere teams. "Ik heb dat ook gelezen, maar dat is niet waar. Je hebt overal spelers die topfit zijn en dat wat minder zijn. Dat was bij Gent ook zo en bij andere clubs is dat ook zo", staat te lezen bij Sporza.

  Zelfs als dit waar zou zijn, kon Vanhaezebrouck het zeker niet snel verhelpen. "Fysieke paraatheid verander je ook niet in twee dagen. Dat is een proces van weken. En als je dan ook nog eens midweekwedstrijden speelt, zoals Anderlecht in de Champions League en de beker, is het nog moeilijker."

  Een absolute breuk met ex-coach René Weiler is er dan ook niet. "We trainen misschien wel wat langer dan hier vroeger het geval was, maar ik denk niet dat het tempo hoger ligt dan onder René Weiler. En het is ook niet zo dat ik het plezier hier heb moeten terugbrengen. Ik heb de indruk dat de spelers zich hier altijd geamuseerd hebben."

  Lees ook: 'Vanhaezebrouck neemt opvallend besluit, B-spelers maken kastje leeg

  Plaats een reactie

  freeman +10254
  donderdag 12 oktober 2017 om 14:50
  En het verhaal van " Schipper mag ik overvaren " ? Ook een leugentje om bestwil ? Toch best dat ze nog plezier mogen hebben ....
  Vind ik leuk
  ketje55 +2092
  donderdag 12 oktober 2017 om 16:59
  Strontgazet Het Laatste Nieuws lanceert zulke titels en daarna moeten die gecorrigeerd worden door de meer serieuze media.
  Vind ik leuk
  Patfey +4886
  donderdag 12 oktober 2017 om 18:37
  Het stone wel evenzeer in het Nieuwsblad.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Vanhaezebrouck drukt geruchten de kop in: "Ik, geschrokken? Dat is niet waar"