Laagste odds ooit: bookmakers geloven in WK-winst voor Rode Duivels

Laagste odds ooit: bookmakers geloven in WK-winst voor Rode Duivels

12-10-2017 13:10
1

De Rode Duivels hebben indruk met hun 28 op 30 in de kwalificatiewedstrijden. Enkel thuis tegen Griekenland liet België iets liggen. De bookmakers volgen de ontwikkelingen ook en schatten België daarom hoog in.

Wie wedt dat de Rode Duivels wereldkampioen worden krijgt namelijk veertien keer zijn inzet terug. Dat is de laagste odd die België ooit gehad heeft, maar ze zijn nog verre van de topfavoriet. Enkele bookmakers zelfs nog maar tien keer je inzet aan.

Topfavorieten zijn traditioneel Duitsland en Frankrijk, die elk maar goed zijn voor het vijfvoudige van de inzet. Brazilië (6), Spanje (7) en Argentinië (8) worden ook hoger ingeschat dan België. De Duivels worden wel al hoger ingeschat dan Engeland, Portugal en het nog niet geplaatste Italië. Die ploegen doen de inzet allemaal maal 20.

Wie echt veel geld probeert te verdienen waagt een gokje op Saoedi-Arabië en Panama. Zij zijn goed voor maar liefst duizend keer je inzet. De bookmakers zijn duidelijk zeker dat ze dat nooit hoeven uit te keren.