UPDATE: Anderlecht bevestigt slecht nieuws, sterkhouder out voor KV Mechelen

UPDATE: Anderlecht bevestigt slecht nieuws, sterkhouder out voor KV Mechelen

12-10-2017 16:00
3

Anderlecht speelt vrijdag zijn eerste wedstrijd onder Hein Vanhaezebrouck, op het veld van KV Mechelen is winst een must. Achterin zijn er echter wel personeelsproblemen...

Uros Spajic zal volgens Het Laatste Nieuws dan toch niet fit raken voor deze partij. De Serviër revalideert goed, maar raakt net niet op tijd matchfit. Woensdag was er ook geen Josué Sa te zien op Neerpede. Hij moest ziek thuisblijven. Het is heel twijfelachtig dat één van deze twee spelers gaat meedoen tegen Mechelen.

Vanhaezebrouck heeft zo maar twee topfitte centrale verdedigers meer over: Kara Mbodji en Olivier Deschacht zijn namelijk wél nog beschikbaar. Vanhaezebrouck heeft echter wel nog de optie om met drie centrale verdedigers te spelen: hij moet dan wel Leander Dendoncker een rijtje naar achter schuiven.

Update 16:00 uur: Zoals voorspeld zal Uros Spajic niet spelen tegen KV Mechelen. Anderlecht bevestigde via de officiële website dat de Serviër er niet bij zal zijn tegen Malinwa. Ook Emmanuel Sowah is er door een blessure niet bij tegen de Mechelaren. Daarnaast is Andy Najar nog steeds revaliderende.

Josué Sa en Massimo Bruno waren afgelopen week ziek, maar lijken wel speelklaar te geraken voor de partij.