Belgische doelman is realistisch: “Zij zijn nog geen dertigers

  Belgische doelman is realistisch: “Zij zijn nog geen dertigers"

  donderdag 12 oktober 2017 om 11:45

  Logan Bailly is sinds dit seizoen terug actief op de Belgische voetbalvelden. De doelman ruilde afgelopen zomer het Schotse Celtic Glasgow voor Royal Excelsior Moeskroen. Zijn carrière verliep nogal hobbelig, toch staat Bailly volledig achter zijn keuzes.

  De 31-jarige Bailly is al zestien jaar actief als profvoetballer. Hij schopte het zelfs tot Rode Duivel. In totaal kwam de Belgische doelman aan acht caps. Ook speelde hij bij onder andere Racing Genk, Borussia Mönchengladbach, OH Leuven en Celtic.

  Geen spijt
  Bailly werd enkele jaren terug aanzien als nogal een 'bad boy', iemand die het voetbal niet altijd op de eerste plaats zette. "Ik heb een hobbelig parcours, ja. Maar ik wil vooral de goede momenten onthouden", aldus Bailly aan Het Laatste Nieuws. De vraag is of onze landgenoot het uiterste uit zijn loopbaan heeft gehaald. "Misschien heeft me dat dingen gekost, ja. Maar ik vind niet dat ik me hoef te verantwoorden. Mijn keuzes zijn voor mijn eigen rekening", heeft Bailly duidelijk geen spijt.

  Momenteel vertoeft de Belgische doelwachter bij Moeskroen. Zijn team doet het uitstekend, het staat momenteel comfortabel in de top-6. De keeperstrainer vindt dat Bailly gerust nog mag mikken op de nationale ploeg. Bailly zelf relativeert: "Zowel Courtois, Mignolet als Sels zijn nog lang geen dertig. Dan is enig realiteitsbesef wel op zijn plaats. Maar spijt? Met 'als' en 'indien' schiet ik niks op", besluit de doelman.

  Poll

  Kan Bailly hoger mikken dan Moeskroen?

  (204 stemmen)

  Plaats een reactie

  Toca +30460
  donderdag 12 oktober 2017 om 11:54
  Bailly dromen van de nationale ploeg ? Lol
  [Reactie gewijzigd op donderdag 12 oktober 2017 om 11:54]
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Belgische doelman is realistisch: “Zij zijn nog geen dertigers"