‘Soap bijna ten einde, zomertransfer KV Mechelen mag eindelijk spelen’

  ‘Soap bijna ten einde, zomertransfer KV Mechelen mag eindelijk spelen’

  donderdag 12 oktober 2017 om 10:47

  Afgelopen zomer haalde KV Mechelen Ivan Tomecak binnen, maar nu pas mag de nieuwkomer aantreden voor Malinwa. De rechtbank van eerste aanleg van Brussel besliste dat dinsdag, aldus het Nieuwsblad.

  De Belgische voetbalbond (KBVB) moet de nieuwkomer speelgerechtigd verklaren. Daarbovenop moet de KBVB komt ook nog eens een dwangsom van 20.000 euro per dag betalen aan de Kroaat. Het gaat voorlopig enkel om een voorlopige maatregel, in afwachting van een uitspraak van de FIFA. Wel zal de KBVB eerst overleggen met de FIFA.

  Mogelijks wordt Tomecak dan ‘tijdelijk speelgerechtigd’ verklaart. De Kroaat ontbond zijn contract bij Al-Nassr uit Saoedi-Arabië en tekende onmiddellijk bij KV Mechelen. Dat terwijl er nog geen toestemming was van de Saoedische bond. Malinwa kan bijna, zeg maar eindelijk, beroep doen op zijn nieuwe rechtsachter.

  Uiteraard zal Malinwa hem enkel opstellen wanneer het honderd procent zeker is dat alle bevoegde instanties akkoord gaan. De club zal alvast geen risico’s nemen. De kans dat hij effectief speelt tegen Anderlecht lijkt klein.

  Poll

  Zal Tomecak een versterking zijn voor KV?

  (83 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  ‘Soap bijna ten einde, zomertransfer KV Mechelen mag eindelijk spelen’