Kat Kerkhofs onderging borstverkleining: “A freak in the bed”

Kat Kerkhofs onderging borstverkleining: “A freak in the bed”

12-10-2017 10:29
3

Kat Kerkhofs is deze week te gast in het TV-programma Gert Late Night op VIER. Tijdens de aflevering van woensdagavond liet Kat haar licht schijnen over onder andere haar seksleven. Ook had ze het over haar overleden vader.

Tijdens de aflevering van dinsdagavond was de vrouw van Dries Mertens al opvallend openhartig over de moeilijke periode in hun relatie. Woensdagavond kwamen heel andere thema’s aan bod. James Cooke had het met Kat over haar bedgeheimen. "Ben je een seksbeest", vroeg James. Het antwoord van Kat was niet min: "A lady in the street, but a freak in the bed."

James vroeg zich ook af of Kat ooit al een esthetische ingreep onderging, meer bepaald een borstvergroting. "Nee, ik heb een borstverkleining gedaan. Ja, dat was toch wel een dubbele E-cup", aldus Kerkhofs.

Tot slot eindigde het gesprek met een serieuze noot. James luisterde voorzichtig bij Kat wat er met haar vader is gebeurd. "Ineens roept mijn mama heel hysterisch: Papa is dood, papa is dood. Bel de ambulance", vertelt ze openhartig. "Mijn zus vertelt dat ze naar beneden kwam en dat ik nog steeds met de telefoon in mijn handen zat."