'Mertens heeft uitzicht op transfer naar Europese klepper'

  'Mertens heeft uitzicht op transfer naar Europese klepper'

  donderdag 12 oktober 2017 om 10:06

  Real Madrid won vorig seizoen de titel en de Champions League. De kern van de Spanjaarden is ook om 'U' tegen te zeggen. Toch zijn de Koninklijken van plan om zich nog meer te versterken. Daarbij denkt Real ook aan een Rode Duivel.

  Het is al langer geweten dat Real graag Eden Hazard wil wegplukken bij Chelsea. Zinédine Zidane is gecharmeerd en zou de frivole flankaanvaller graag naar de Spaanse hoofdstad brengen. Al lijken Londenaren niet van plan om Hazard te laten vertrekken volgende zomer. Daarom denkt Real nu aan een andere Belg.

  Zo zou Dries Mertens op het lijstje staan van Real Madrid, zo weet het Spaanse tijdschrift Don Balon. De Spaanse grootmacht wil ook de komende jaren het Europese voetbal domineren. De voorzitter van Napoli, Aurelio de Laurentiis, maakte onmiddellijk duidelijk dat hij niet van plan om een sleutelspeler zomaar te laten vertrekken.

  "Mertens naar Real? Ik denk dat wij Real Madrid kunnen zijn en dat Mertens onze Cristiano Ronaldo mag genoemd worden", vertelt de Laurentiis aan La Gazetta dello Sport. Indien de Spaanse recordkampioen Mertens wil losweken bij Napoli, zal er heel wat geld op tafel moeten gelegd worden.

  Poll

  Welke Belg zal voor Real Madrid uitkomen?

  (197 stemmen)

  Plaats een reactie

  Patfey +4900
  donderdag 12 oktober 2017 om 10:19
  Mertens naar Real? Geloof ik niet, is al te oud denk ik (tenzij ze aan hem als voornamelijk kernspeler denken). Is natuurlijk wel heel goedkoop.
  Vind ik leuk
  GT8 +454
  donderdag 12 oktober 2017 om 12:51
  Heel wat geld op tafel? Dacht dat hij een clausule van 28 miljoen had?
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Mertens heeft uitzicht op transfer naar Europese klepper'