'Twee publiekslievelingen van RSCA solliciteerden voor job bij ex-ploeg'

  'Twee publiekslievelingen van RSCA solliciteerden voor job bij ex-ploeg'

  donderdag 12 oktober 2017 om 08:36

  Hein Vanhaezebrouck stelde bij zijn aanstelling als coach van Anderlecht ook zijn eigen staf samen. De Brusselaars namen afscheid van David Sesa, Thomas Binggeli en Nicolas Frutos. Karim Belhocine en Gino Caen kwamen in hun plaats. Maar er warer nog meer personen die de assistent van Vanhaezebrouck wilden worden.

  Eerder raakte al bekend dat er heel wat kandidaturen waren voor de job van T2 en T3 onder Vanhaezebrouck. In La Dernière Heure klonk het dat het zelfs om meer dan honderd personen ging. Daar zaten ook enkele bekende namen bij.

  Het Nieuwsblad meldt dat onder andere Glen De Boeck en Walter Baseggio graag wilden terugkeren naar het Astridpark. Beide mannen werkten in het verleden al als speler bij de club. De Boeck speelde van 1995 tot 2005 in het hart van de verdediging van paars-wit. Van 2005 tot 2007 was hij ook assistent. Vervolgens werd hij coach bij Cercle Brugge, Germinal Beerschot, VVV-Venlo, Waasland-Beveren en Royal Excel Moeskroen.

  Baseggio was één van de publiekslievelingen van Anderlecht en speelde van 1996 tot 2008 bij de Brusselaars. In 2013 stopte hij definitief met voetballen en werd hij onder andere analist. Vanhaezebrouck koos echter voor andere namen.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  'Twee publiekslievelingen van RSCA solliciteerden voor job bij ex-ploeg'