Antwerp-fans kopen tickets in thuisvakken van Club, maar Blauw-Zwart grijpt in

Antwerp-fans kopen tickets in thuisvakken van Club, maar Blauw-Zwart grijpt in

donderdag 12 oktober 2017 om 08:03

Zo'n tweehonderd supporters van Antwerp waren erin geslaagd om tickets in de thuisvakken van Club Brugge te kopen. Ze zullen echter niet aanwezig mogen zijn, hun tickets worden geannuleerd. Dat bevestigt Club Brugge.

"In overleg met de politie mogen wij niet toestaan dat Antwerp-supporters tickets kopen voor de vakken van thuissupporters in het Jan Breydel-stadion", zegt perschef Willem Kirsten van Club Brugge aan Het Laatste Nieuws. De supporters van Antwerp kregen zo'n achthonderd tickets van Club Brugge voor de wedstrijd. Toch probeerden enkele andere Antwerp-supporters om niet in het uitvak, maar in het thuisvak te zitten.

"Dit is een risicomatch, dus mogen wij van de politie niet meer dan 850 toeschouwers in het bezoekersvak toelaten. Onze veiligheidsdienst heeft zoals altijd overleg gehad met Antwerp, met de brandweer en met de politiediensten van Antwerpen en Brugge. Daar is bevestigd dat bezoekende supporters niet tussen thuissupporters mogen plaatsnemen", klinkt het.

"De ticketverkoop is nagekeken en wij hebben zo'n 200 Antwerp-aanhangers laten weten dat hun tickets worden geannuleerd. Het geld van de tickets is onmiddellijk teruggestort. Het heeft ook geen zin om zonder ticket naar Brugge te komen."

De supporterskernen van Club Brugge en Antwerp staan erom bekend niet al te beste vrienden te zijn. Bij Club Brugge wil men liever nieuwe confrontaties vermijden en weert men Antwerp-supporters uit de thuisvakken.

Plaats een reactie

VeeDeeVee +7148
donderdag 12 oktober 2017 om 08:26
Je hebt een uitvak van bijna 1.500 plaatsen, laat die gewoon allemaal binnen. Welke nietsnut heeft dat weeral uitgevonden om een deel van het uitvak niet uit te verkopen...
Vind ik leuk
donderdag 12 oktober 2017 om 08:29
Politiediensten. Anders kunnen ze die niett in bedgwang houden.
Vind ik leuk
donderdag 12 oktober 2017 om 11:46
De supporters zelf die het nodig vonden om elkaar te aanvallen.
Vind ik leuk
VeeDeeVee +7148
donderdag 12 oktober 2017 om 12:05
Bullshit. Als ze willen vechten doen ze dat toch.. De tijd van hooliganisme in het stadion is al lang voorbij hoor...
Vind ik leuk
donderdag 12 oktober 2017 om 12:18
Dat wil daarom niet zeggen dat je het de vechtjassen gemakkelijk moet maken hé
Vind ik leuk
Drekovic +5596
vrijdag 13 oktober 2017 om 13:11
Waarschijnlijk diene nietsnut die 300 mafketels in bedwang moet houden die de oorzaak van de steeds terugkerende rellen zijn.
Slachtoffer:1200 goedbedoelende enthousiaste en trouwe supporters.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Antwerp-fans kopen tickets in thuisvakken van Club, maar Blauw-Zwart grijpt in