Degryse weet wat ontbreekt: Alleen dan kans om wereldkampioen te worden

  Degryse weet wat ontbreekt: "Alleen dan kans om wereldkampioen te worden"

  woensdag 11 oktober 2017 om 22:55

  De Rode Duivels zijn opnieuw als een sneltrein door de kwalificaties voor het WK geraast. Toch is er nog steeds één groot pijnpunt: de verdediging. België slikte op het veld van Bosnië Herzegovina drie doelpunten. Te veel volgens analist Marc Degryse.

  "Als ik die drie doelpunten van Bosnië zie, denk ik aan Sergio Ramos. Zo hoort een verdediger te zijn", verklaarde de ex-Rode Duivel in Het Laatste Nieuws. "Graag met aftrek van zijn rode kaarten. Maar hij is wel een echte captain. Wij missen zo'n autoriteit in de achterste linie."

  "Vincent Kompany kan het, maar hij is zo kwetsbaar. Een verdediging hoort als een IJzeren Gordijn te zijn, niet te doorbreken. Er is maar één bal en die moet je hebben als verdediger. Of je er halfdood bij neervalt of niet. Alleen dan is er een kans om wereldkampioen te worden."

  Lees meer over:Rode DuivelsBelgië

  Plaats een reactie

  Patfey +4870
  donderdag 12 oktober 2017 om 00:59
  Ja, dat weten we ook, de verdediging is een pijnpunt, twee kwetsbare spelers (waarvan er dan nog een amper speelt), geen vervangers die op een vergelijkbaar niveau zitten en dramatisch op de flanken (Meunier en wie nog?).
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Degryse weet wat ontbreekt: "Alleen dan kans om wereldkampioen te worden"