Agüero doorbreekt stilzwijgen na ongeluk in Amsterdam: Moeilijk voor te stellen

  Agüero doorbreekt stilzwijgen na ongeluk in Amsterdam: "Moeilijk voor te stellen"

  woensdag 11 oktober 2017 om 22:42

  Sergio Agüero heeft woensdag voor het eerst uitgebreid gereageerd op zijn auto-ongeluk in Amsterdam. Daarbij brak de Argentijnse schutter van Manchester City een rib.

  Agüero bracht twee weken geleden een bezoek aan de AFAS Live in Amsterdam, waar de Colombiaanse zanger Maluma optrad. Na afloop stapte hij in een taxi die in Buitenveldert een paal ramde. Agüero brak een rib, vloog de volgende dag terug naar Engeland en hervatte deze week de training. Hij miste daardoor de Premier League-topper van City tegen Chelsea én de cruciale WK-kwalificatieduels van Argentinië.

  Agüero kreeg veel kritiek te verduren vanwege  zijn Nederlandse trip. "De meeste spelers van Manchester City gaan, als ze een vrije dag hebben, naar Londen, anderen gaan naar Italië en weer anderen gaan naar Spanje. Ik ging op uitnodiging naar een concert van Maluma. Na afloop ging ik terug naar het vliegveld en kreeg ik dat ongeluk", vertelt de Argentijn aan Tyc Sports. "Dan denkt men: waarom is hij daar naartoe gegaan, maar het is moeilijk voor te stellen dat er zoiets kan gebeuren. De taxichauffeur had de bocht niet gezien."

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Agüero doorbreekt stilzwijgen na ongeluk in Amsterdam: "Moeilijk voor te stellen"