Beerschot in de wolken met nieuwe spits: Moesten hem overtuigen om te tekenen

  Beerschot in de wolken met nieuwe spits: "Moesten hem overtuigen om te tekenen"

  woensdag 11 oktober 2017 om 22:30

  Beerschot Wilrijk staat momenteel aan de leiding in de Proximus League, maar toch blijven de Ratten actief op de transfermarkt. Afgelopen streek met Jacques Zoua zelfs een Kameroense international neer op Het Kiel.

  De 26-jarige spits tekende een contract voor twee seizoen. Coach Marc Brys is in de wolken met zijn nieuwe aanwinst. Hij had namelijk niet verwacht dat de Kameroener zou tekenen. "Het is een grote verrassing dat een speler van zijn kaliber hier heeft getekend", vertelde Brys aan Gazet van Antwerpen. "Aanvankelijk zag hij een transfer niet zitten. We moesten hem overtuigen, maar dat lukte toen we hem uitnodigden voor een match."

  De trainer van de tweedeklasser stak ook zijn licht op bij Hugo Broos, de bondscoach van Kameroen. "Hij was erg positief. Jacques is geen typische diepe spits, maar wel een sterke jongen met een degelijke traptechniek. Vermits hij erg balvast is, kan hij uitgespeeld worden als targetspits. Vermits zijn arbeidskaart en al zijn papieren in orde zijn, hoop ik hem vrij snel te kunnen opstellen, want conditioneel staat hij al vrij ver." 

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Beerschot in de wolken met nieuwe spits: "Moesten hem overtuigen om te tekenen"