'Bayat krijgt nog meer macht bij Anderlecht, hij regelt het hele transferverkeer'

'Bayat krijgt nog meer macht bij Anderlecht, hij regelt het hele transferverkeer'

11-10-2017 19:35
3

Met Hein Vanhaezebrouck heeft Mogi Bayat een nieuwe cliënt van hem naar Anderlecht kunnen loodsen. De makelaar lijkt steeds meer een greep te krijgen op de Brusselaars. Nu Vanhaezebrouck trainer is van paars-wit, kan dat hem de komende transferperiodes ook nog wat opleveren.

Volgens Sport/Voetbalmagazine zal Anderlecht de komende transferperiodes nog uitpakken. 'Het trio Vanhaezebrouck-Van Holsbeeck-Bayat zal tijdens de wintermercato voor gensters (vonken) zorgen', klinkt het.

'Aangezien Bayat heel close is met Van Holsbeeck én Vanhaezebrouck is het niet ondenkbeeldig dat hij straks het hele transferverkeer regelt op Anderlecht. Zeker nu René Weiler weg is. Weiler en Bayat waren niet de beste vrienden', aldus het dagblad.

Volgens het magazine was het al lang het plan van Bayat om zijn mannetje Vanhaezebrouck bij paars-wit te krijgen. 'Bayat werkte subtiel en achter de schermen aan een scenario om Weiler te vervangen door Vanhaezebrouck. Ruim een week voor de match tegen Bayern München was alles al in gereedheid gebracht om Weiler het seizoen niet te laten uitdoen. Het was enkel nog wachten op Gent.'