De vorige bondscoach heeft niet geluisterd, ik raad Martinez aan dat wel te doen

  "De vorige bondscoach heeft niet geluisterd, ik raad Martinez aan dat wel te doen"

  woensdag 11 oktober 2017 om 17:45

  Peter Vandenbempt hoopt dat bondscoach Roberto Martinez zal luisteren naar de woorden van Thibaut Courtois. De doelman vond dat België tijdens de kwalificatiewedstrijden te veel ruimte weggaf.

  De meest nuchtere analyse midden het feestgedruis gisteren was de analyse van Courtois", vertelde Vandenbempt op de webstek van Sporza. "Hij kwam met het discours van een bezorgde doelman, die het voor zijn neus ziet gebeuren: heel offensief spel en hoog gepositioneerde spelers die veel ruimte weggeven."

  "Dat leidt tot veel kansen voor de tegenstanders. De vorige bondscoach heeft niet geluisterd naar de raad van de doelman, ik geef de huidige bondscoach de raad dat wel te doen. Als Courtois dat zegt is het vanuit een oprechte bekommernis. Verder was deze WK-kwalificatiecampagne in zijn geheel positief."

  "De Duivels hebben aantrekkelijk gespeeld en veel goals gemaakt. Je kan in plaats van met 9-0 ook met 1-0 winnen van Gibraltar. Maar tegelijk hebben ze vooral gedaan wat ze moesten doen."

  Plaats een reactie

  Carloske +154
  woensdag 11 oktober 2017 om 21:01
  Offensief voetbal is mooi en idyllisch. Maar als je de echte grootmachten bezig ziet, is het toch vooral realisme troef. Wij kunnen niet en offensief, en zekerheden inbouwen. Kunnen we niet 2 goeie middenvelders inruilen voor 2 puike verdedigers? Iemand suggesties? Mirallas of Dendoncker, voor Cannavaro, Maldini of een andere Nesta. Nee, serieus, achteraan hebben we hele goeie, maar geen één op overschot.
  Vind ik leuk
  juan +269
  woensdag 11 oktober 2017 om 21:53
  Altijd registers open, dan is men tenminste strijd vol ten onder gegaan. Wereldkampioen worden we toch nooit.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  "De vorige bondscoach heeft niet geluisterd, ik raad Martinez aan dat wel te doen"