Kat en Dries hadden serieuze problemen: ''Psychologische hulp gezocht''

Kat en Dries hadden serieuze problemen: ''Psychologische hulp gezocht''

11-10-2017 15:26
1

Het sprookjeshuwelijk van Dries Mertens en zijn jeugdliefde Kat Kerkhofs zat het afgelopen jaar in een flinke dip. Het populaire koppel is ondanks de zware periode bij elkaar gebleven. Dat het niet gemakkelijk is geweest, bevestigt Kat bij Gert Late Night.

Kat is deze week nog tot en met donderdag te zien in het programma van Gert Verhulst, waarvoor ze samen met Ben Segers en Stan Van Samang enkele dagen op dienst boot verbleef. De gasten voeren openhartige gesprekken. Kat en Dries hebben in het openbaar nauwelijks iets naar buiten gebracht over hun huwelijksproblemen, maar Kat deed tegenover Verhulst toch een stevige onthulling.

Ze bevestigde de problemen in de uitzending van dinsdag en deed een zeer persoonlijke ontboezeming. "Door mijn problemen in mijn relatie met Dries heb ik voor het eerst psychologische hulp gezocht. Dat ik daar mijn verhaal bij kwijt kon, heeft mij deugd gedaan", vertelde Kat. Dries en zijn vrouw zouden van mening hebben verschild over de voetbaltoekomst van Dries. Verder gingen er zelfs geruchten dat Kat een buitenechtelijke affaire zou hebben gehad.