Anderlecht-fans kunnen opgelucht ademhalen: Engelse media brengen goed nieuws

Anderlecht-fans kunnen opgelucht ademhalen: Engelse media brengen goed nieuws

11-10-2017 11:13
2

Anderlecht huurt Henry Onyekuru tot het einde van het seizoen van Everton. Er zou echter sprake zijn van een vervroegde terugkeer naar Engeland. De Britse media stellen de fans van Anderlecht echter gerust.

Volgens de Engelse pers zal Onyekuru deze winter niet al naar Everton trekken. Zij sluiten zelfs uit dat de Nigeriaanse flankspeler in de volgende transfermercato al terug wordt geroepen door The Toffees. De werkvergunning van Onyekuru zou namelijk nog een struikelblok vormen, omdat hij met één cap te weinig interlands speelde om automatisch een werkvergunning te krijgen. Een snel vertrek bij paars-wit lijkt dus niet aan de orde te zijn.

Hein Vanhaezebrouck kan naar verwachting dus gewoon rekenen op Onyekuru, die goed was voor vijf goals in zijn eerste twaalf optredens voor de Brusselaars. Everton staat pas op een zestiende plaats en zou door het gebrek aan scorende vermogen (vier goals in zeven matchen) aan Onyekuru hebben gedacht. Everton moet naar verwachting op zoek gaan naar een andere oplossing.