'Sa Pinto zit in de gevarenzone: Standard-bestuur stelt een ultimatum

  'Sa Pinto zit in de gevarenzone: Standard-bestuur stelt een ultimatum

  woensdag 11 oktober 2017 om 10:01

  Standard presteert momenteel ver onder de verwachtigen. De troepen van Ricardo Sa Pinto kunnen met 9 op 27 geen al te best rapport voorleggen. Volgens Het Nieuwsblad hangt het volgende trainersontslag dan ook in de lucht.

  Voor het seizoen was de ambitie klaar en duidelijk: Play-Off 1 halen. De kans dat het alweer misloopt voor de Rouches is vrij groot. Het vertrouwen in Sa Pinto was groot, maar de druk neemt nu toch wel enorm toe. Zo zou het bestuur een ultimatum aan hun trainer gesteld hebben. 'In het komende haalbare drieluik Kortrijk-Moeskroen-Antwerp moet 9 op 9 gehaald worden', zo meldt Het Nieuwsblad.

  Met amper 6 gemaakte doelpunten is ook de productiviteit ondermaats. De krant is bijzonder streng voor de Portugees: 'Sa Pinto is de vleesgeworden grinta én toont voldoende charme om spelers en fans nog even achter zich te houden.' Toch willen Venanzi en Renard dat zowel het spel als de resultaten beter worden.

  Dat Standard volop op zoek is naar mogelijk opvolgers, bewijst al alleen maar het weinige vertrouwen in de huidige coach. Zo polste de club bij Yves Vanderhaeghe, vooraleer die bij AA Gent aan de slag ging. Ook de naam van Sabri Lamouchi circuleert al een tijdje

  Poll

  Haalt Sa Pinto 9 op 9?

  (333 stemmen)

  Plaats een reactie

  SD +7985
  woensdag 11 oktober 2017 om 10:35
  Weg met de driftkikker
  Vind ik leuk
  Cripler +383
  woensdag 11 oktober 2017 om 12:40
  Word eens tijd voor een goeie trainer die zichzelf al heeft bewezen ipv telkens te gokken op een jonge trainer met amper ervaring op het hoogste niveau ..
  Vind ik leuk
  woensdag 11 oktober 2017 om 13:15
  Al die zo gezegde ultimatums zijn toch flauwe kul. Ofwel noem je je trainer bekwaam en geef je hem het volste vertrouwen ofwel noem je hem niet bekwaam en ontsla je hem.Als je er nu aan twijfelt zal hij dan ineens een goeie zijn omdat hij 6 op 6 haalt? Of 7op9?
  Vind ik leuk
  Toca +30660
  woensdag 11 oktober 2017 om 14:12
  Geen enkele trainer haalt 9 op 9 met standard.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Sa Pinto zit in de gevarenzone: Standard-bestuur stelt een ultimatum