'Ex-smaakmaker Club komt weer in aanraking met politie: pv voor smaad'

'Ex-smaakmaker Club komt weer in aanraking met politie: pv voor smaad'

07-10-2017 13:30
3

Maxime Lestienne is wat in de vergetelheid geraakt sinds hij in Rusland voetbalt. De ex-smaakmaker van Club Brugge komt alleen nog met randzaken in het nieuws, zoals dit keer ook het geval is. 

Lestienne is namelijk weer in aanraking gekomen met de politie, zo schrijft Het Laatste Nieuws. Lestienne, die momenteel onder contract staat bij Rubin Kazan, maakte van de interlandbreak gebruik om dinsdagnacht een feestje te geven aan zijn woning in het West-Vlaamse Moorslede. De buren waren daar minder content mee, want zij klaagden bij de politie over het lawaai. De politie van de zone Arro Ieper bracht een bezoek aan het huis, maar dat loste niks op.

De politie ging vervolgens nog maar eens langs bij Lestienne en co. Dit zou tot grote boosheid hebben gezorgd bij Lestienne. Hij zou naar verluidt tal van verwijten naar het hoofd van de agenten hebben geslingerd. De agenten waren er klaar mee en stelden als gevolg een proces-verbaal voor smaad op. Het feestje kan dus nog negatieve gevolgen krijgen voor de 25-jarige prof. Zo'n twee jaar geleden moest hij al een nachtje in de cel doorbrengen nadat hij in het uitgaanscentrum van Eindhoven na een thuismatch met PSV betrokken raakte bij een vechtpartij.