'Real Madrid en Barcelona gaan de strijd aan om toptalent van 8 miljoen'

'Real Madrid en Barcelona gaan de strijd aan om toptalent van 8 miljoen'

05-10-2017 08:54

Aartsrivalen FC Barcelona en Real Madrid lijken zich op te kunnen maken voor een ware transferstrijd. Volgens het Spaanse medium Sport zitten beide grootmachten achter het zeventienjarige Valencia-talent Ferran Torres aan.

De aanvallend ingestelde middenvelder moet zijn debuut voor het eerste elftal van Los Che nog maken, maar geldt als een van de meest veelbelovende voetballers in Spanje. Dit voorjaar maakte hij deel uit van de selectie van Spanje onder 17, dat in Kroatië de Europese titel opeiste. Het tot medio 2019 doorlopende contract van Torres bevat een clausule van acht miljoen euro en zowel Barcelona als Real Madrid lijkt van plan om dit bedrag op tafel te leggen.

De twee rivalen lijken echter nog twee concurrenten te hebben: ook Juventus en Paris Saint-Germain zouden al navraag hebben gedaan naar Torres. Bovendien lijkt Valencia niet zomaar mee te willen werken. Naar verluidt wil de club Torres een nieuw contract voorschotelen, waarin zijn gelimiteerde transfersom wordt verhoogd naar 25 miljoen euro.