Jordan Lukaku heeft al voor de achtste (!) keer een rijverbod aan zijn been

Jordan Lukaku heeft al voor de achtste (!) keer een rijverbod aan zijn been

03-10-2017 14:26
5

Jordan Lukaku lijkt een abonnement te hebben bij de politierechter. De linksachter van Lazio Roma en de Rode Duivels moest zich maandag alweer verantwoorden voor een snelheidsovertreding, al stuurde hij deze keer zijn kat. Het leverde de jongste Lukaku een nieuw rijverbod op. 

Lukaku is niet aan zijn proefstuk toe. Hij werd in het verleden al meermaals veroordeeld voor snelheidsovertredingen, al verdedigde hij zich enkele keren door te stellen dat vrienden van hem de overtredingen begingen met zijn wagens. Desondanks heeft hij nu al voor de achtste keer een rijverbod beet, dit keer voor drie maanden. Hij krijgt ook een boete van 3.120 euro. 

De overtreding was dan wel niet zo zwaar ditmaal, op het moment van de feiten (2 maart 2016, red.) mocht hij niet achter het stuur zitten. Hij was in februari van dat jaar in Sint-Niklaas al geflitst aan 83 km/u waar 70 mocht. Jordan Lukaku verscheen al voor de politierechter in Aalst, Dendermonde en Sint-Niklaas. In totaal kreeg hij al voor meer dan twee jaar rijverbod.