Dierckx weigert meer zout in wonden van Antwerp te strooien: ''Een dubbel gevoel''

Dierckx weigert meer zout in wonden van Antwerp te strooien: ''Een dubbel gevoel''

Gepubliceerd: zaterdag 30 september 2017 om 23:47za 30-09-2017 om 23:47

Waasland-Beveren noteerde een knappe 3-0 zege op Royal Antwerp FC. Het werd een speciale avond voor Tuur Dierckx, want de speler van Waasland-Beveren scoorde tegen zijn voormalige werkgever, waar hij afgelopen zomer op weinig plezierige wijze aan de kant werd geschoven.

Dierckx begon op de bank, maar mocht halverwege de tweede helft invallen. De flankspeler bracht in minuut 81 aan alle onzekerheid een einde door de 3-0 te maken. Hij was uiteraard blij met zege. "Het is leuk dat we vandaag wel de drie punten konden pakken, nadat we de voorbije weken enkele keren onverdiend punten lieten liggen'', reageerde hij bij Sporza. Dierckx zei echter wel met een dubbel gevoel te zitten.

"Ik heb vorig jaar een heel leuk jaar gehad bij Antwerp. Ik heb alles meegemaakt wat ik kon meemaken, en dan uiteindelijk ook de titel gepakt. De supporters zijn mij altijd blijven steunen, ook nu nog, vandaar mijn reactie na de goal. Dat leek mij wel gepast", besloot Dierckx, die na zijn goal ingetogen reageerde voor het uitvak.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Derbywinst vieren? Dat doet Clinton Mata zo #ClubBrugge #CercleBrugge #Cercle #FCB #JPL #Brugge #ClintonMata #Mata

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws