'Najar trekt naar de Verenigde Staten en hoopt op goed nieuws'

'Najar trekt naar de Verenigde Staten en hoopt op goed nieuws'

27-09-2017 07:30

Het is voorlopig niet het seizoen van Andy Najar. De Hondurees sukkelt nog maar eens met een blessure, die hem meer dan een maand aan de kant zal houden. De rechterflankspeler trekt nu naazr de Verenigde Staten voor een tweede opinie. 

De Hondurees is op weg naar Los Angeles, waar hij aan een kleine tournee lang internationale experts zal beginnen. Op 48 uur tijd zal de paars-witte sterkhouder drie dokters bezoeken die een tweede opinie zullen geven over zijn blessure aan de hamstrings. De Hondurees wil liever geen operatie en zoekt daarom zijn heil in de Verenigde Staten, meldt Het Laatste Nieuws.

Najar zal aankloppen bij de nationale teamarts van de VS, een holistische therapeute die onder meer Clint Dempsey (ex-Tottenham) van een aanslepende hamstringblessure afgeholpen heeft, en bij een gereputeerde kinesist waar alle toppers uit de NBA en NFL vaste klant zijn. Als de dokters positief zijn, moet Najar niet onder het mes. Is een operatie wel noodzakelijk, staat de Hondurees meteen 2,5 maand aan de kant.