Reviewcommissie helemaal onderuit gehaald na donkerrode actie van Harbaoui

Reviewcommissie helemaal onderuit gehaald na donkerrode actie van Harbaoui

25-09-2017 23:22
25

Hamdi Harbaoui kwam afgelopen weekend goed weg na een charge op Ibrahima Seck van Waasland-Beveren. De Tunesiër werd niet uitgesloten en wordt ook niet opgeroepen voor de Reviewcommissie. Bij Extra Time begrijpen ze er niets van.

"Dat de reviewcommissie daar niet tussenkomt ...", begint Peter Vandenbempt. Ook Filip Joos begreep er niets van. "Morgen gaan ze toch een beslissing nemen? Of doen ze dat altijd op maandag", vroeg hij zich verbaasd af.

De Reviewcommissie doet het daadwerkelijk alleen op maandag. Tot de grote verbazing van Joos. "Zo een actie mag dus. Zijn ze op vakantie? Misschien op kleuterklasreis." Degryse treedt hem bij. "Dit is echt onwaarschijnlijk."

Dat Ricardo Sa Pinto wél een schorsing moet vrezen werd ook heel negatief onthaald. "Harbaoui mag volgend weekend spelen, maar Sa Pinto moet in de tribune zitten. Daar kan ik helemaal niet bij", besluit Vandenbempt.

Het is de tweede keer op korte tijd dat de Tunesiër geen rode kaart krijgt of opgeroepen wordt na een onfortuinlijke actie. Zo trapte hij tegen KV Kortrijk ook na, maar werd hij opnieuw niet opgeroepen.