De grootste talenten op FIFA 18: twee Belgen, Anderlecht-man en twee ex-Genkies

De grootste talenten op FIFA 18: twee Belgen, Anderlecht-man en twee ex-Genkies

25-09-2017 21:36

Nog enkele keren slapen en dan kunnen miljoenen FIFA-liefhebbers wereldwijd zich weer volop uitleven. De nieuwste versie van het spel staat namelijk aan de vooravond van haar release. De producenten maakten alvast de lijst met grootste talenten bekend, mét enkele bekende namen.

Net als in de vorige edities kunnen spelers ook in FIFA 18 groeien doorheen de seizoenen. Als je absolute kanjers in je ploeg wil halen, kan je best inzetten op Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) en Gianluigi Donnarumma (AC Milan). Beide achttienjarigen kunnen op termijn een topscore van 94 bereiken. Geen enkele jongeling doet beter. 

In de bovenste regionen vinden we wel een Rode Duivel terug: Youri Tielemans. Na zijn transfer van RSC Anderlecht naar AS Monaco wordt de middenvelder ook internationaal beschouwd als een topper in wording. Hij zou finaal uitkomen op een score van 90. Naast Tielemans staat er nog een landgenoot in de lijst met 'high potentials'. Andreas Pereira, de Braziliaanse Belg van Manchester United, kan maximaal 86 halen.

Anderlecht-speler
Eén voetballer uit de Jupiler Pro League mag zich bij de gelukkigen scharen. Henry Onyekuru, de Nigeriaan van RSC Anderlecht, heeft een potentieel van 85. Nog twee opvallende namen in het lijstje zijn die van Wilfred Ndidi en Leon Bailey. Beiden speelden vorig seizoen nog bij KRC Genk, maar werden daar opgepikt door clubs uit grote competities. Ndidi vertrok uiteindelijk naar Leicester City, terwijl Bailey zijn heil probeert te zoeken in de Bundesliga, bij Bayer Leverkusen.