Van Holsbeeck over 'droomkandidaat' Vanhaezebrouck: Dat vind ik grote klasse

Van Holsbeeck over 'droomkandidaat' Vanhaezebrouck: "Dat vind ik grote klasse"

25-09-2017 19:52
5

Herman Van Holsbeeck heeft tijdens HLN Vista verklaard dat er in België drie absolute toptrainers rondlopen. De manager van RSC Anderlecht somde uiteraard de usual suspects op: Franky Dury, Felice Mazzu en uiteraard Hein Vanhaezebrouk.

"Dat zijn volgens mij de drie beste trainers in de Jupiler Pro League", aldus Van Holsbeeck. Vanhaezebrouck is voor veel analisten en supporters de gedroomde opvolger voor René Weiler. "Eerlijk: er is nog geen enkel signaal gekomen van Vanhaezebrouck of Mogi Bayat richting Anderlecht."

"Dat vind ik grote klasse, zeker aangezien Gent in de hoek zit waar de klappen vallen. Veel trainers hadden al lang het milieu bespeeld om ergens anders aan de slag te kunnen. Vanhaezebrouck blijft boven het geheel staan. Ik vind dat een teken van waardigheid."

"Voor hem gaat het niet alleen over de portefeuille, zoals meestal in het voetbal. Hij is meer bezig met de ontgoochelde supporters. Maar wij staan momenteel helemaal achter Frutos. De toekomst zal uitwijzen waar Vanhaezebrouck terecht komt. Bij Gent, in het buitenland of waar dan ook."