Van Holsbeeck analyseert de eerst week van Frutos: Maniakaal mee bezig

Van Holsbeeck analyseert de eerst week van Frutos: "Maniakaal mee bezig"

25-09-2017 19:02
4

Herman Van Holsbeeck was maandag te gast bij HLN Vista!, de voetbalwebcast van Het Laatste Nieuws en Proximus 11. De manager van RSC Anderlecht gaf zijn mening over de eerste twee wedstrijden onder interim-coach Nicolas Frutos.

Van Holsbeeck kreeg van Marc Degryse de vraag of hij in Frutos een toekomstige hoofdtrainer ziet. Degryse ging namelijk niet akkoord met de keuzes van de Argentijn tegen Waasland-Beveren. "Nico heeft zeker kwaliteiten. Hij heeft een grote persoonlijkheid, dat was ook al zo als speler", vertelde de manager van paars-wit. "Ik kan alvast zeggen dat de trainingen van Frutos echt goed waren."

"Tegen KVC Westerlo koos hij voor een volledige stijlbreuk met voorganger René Weiler. Ik denk dat de supporters daar hebben gezien dat Anderlecht opnieuw probeerde om dominanter te voetballen. Hij is een jonge coach die maniakaal bezig is met tactiek. Iedereen kijkt uit hoe Frutos de ploeg zal laten spelen tegen Celtic en Standard. Dan zullen we zien welke evolutie hij doormaakt."

Lees ook: Van Holsbeeck zet deur op een kier voor Frutos: "Als hij blijft winnen..."