Rooskleurige toekomst voor Leko: De Club-fans hebben hun twijfels opzijgeschoven

  Rooskleurige toekomst voor Leko: "De Club-fans hebben hun twijfels opzijgeschoven"

  maandag 25 september 2017 om 18:48

  Club Brugge heeft afgelopen weekend de topper in de Jupiler Pro League gewonnen op het veld van Sporting Charleroi met 1-2. Daardoor heeft Blauw-Zwart al vier punten voor in het klassement. En daardoor hebben de supporters van Club hun trainer Ivan Leko in de armen gesloten.

  Dat is alvast de analyse van Peter Vandenbempt. "De Club-supporters hebben alvast hun twijfels over Ivan Leko, want die waren er toch een beetje, opzijgeschoven en zij wrijven zich al in de handen voor de komst van Gent zondag", staat te lezen op de webstek van Sporza. "De Kroaat had vooraf een beetje provocerend gezegd dat Club Brugge de beste ploeg van het land is, maar zijn troepen onderstreepten die woorden gisteren in een uitstekende topwedstrijd."

  "Twee sterke ploegen, veel intensiteit, tempo, duels, mooie goals en een geweldige sfeer ook op Mambourg. Voetbal was gisteren een belevenis in Charleroi met een collectieve topprestatie van Club Brugge, dat gevoetbald heeft zoals de trainer dat graag wil zien. Hij staat voor zijn filosofie en ideeën, houdt eraan vast, ook aan zijn keuzes. Hij laat zijn basiselftal gewoon staan zolang het goed draait, wat slecht nieuws is voor bankzitters als Vossen, Clasie en vooral ook Refaelov."

  Plaats een reactie

  freeman +10223
  maandag 25 september 2017 om 20:30
  Never change a winning team ! Doe zo voort Leko , en aan de bankzitters..... jullie beurt komt heel zeker ook nog ! Blijven werken !
  Vind ik leuk
  dinsdag 26 september 2017 om 06:17
  En volgende week, als we van Gent zouden verliezen, draaien ze hun kar weer.
  Vind ik leuk
  dinsdag 26 september 2017 om 09:12
  Jij hebt het helemaal begrepen, Diablo!
  Analyses in België zijn even veranderlijk als het weer!
  (en vaak even somber ook).
  Leve België!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Rooskleurige toekomst voor Leko: "De Club-fans hebben hun twijfels opzijgeschoven"