Loopt de 'nieuwe Stanciu' rond bij KAA Gent? Ik heb mijn twijfels

Loopt de 'nieuwe Stanciu' rond bij KAA Gent? "Ik heb mijn twijfels"

25-09-2017 14:53
2

KAA Gent en Standard wilden afgelopen zomer Franko Andrijasevic naar ons land halen. Uiteindelijk haalden de Buffalo's het, maar veel plezier beleefde Gent nog niet aan zijn recordaankoop. De Kroaat heeft alvast Eddy Snelders nog niet kunnen overtuigen. 

Tijdens de 0-1 nederlaag tegen Zulte Waregem kon de middenvelder opnieuw niet overtuigen. In het begin van de tweede helft haalde Hein Vanhaezebrouck Andrijasevic naar de kant. In Het Nieuwsblad geeft Snelders zijn oordeel. "Het is misschien nog te vroeg om te zeggen dat hij hetzelfde proces ondergaat als Nicolae Stanciu bij Anderlecht, maar ik heb toch mijn twijfels."

Gent betaalde vier miljoen euro voor Andrijasevic, maar kreeg daar nog weinig van terug. "Hij vindt heel moeilijk zijn draai in de driehoek op het middenveld. Voetbaltechnisch is het degelijk, maar hij mist snedigheid, wendbaarheid en snelheid om te infiltreren terwijl hij toch erg dicht aanleunt bij de spitsen. Natuurlijk is Andrijasevic geblesseerd geweest en heeft hij nog wat aanpassing nodig, maar op dit moment is hij geen toegevoegde waarde", stelt Snelders.