Denkt AA Gent al vooruit? Maar één mogelijke opvolger voor Vanhaezebrouck

  Denkt AA Gent al vooruit? "Maar één mogelijke opvolger voor Vanhaezebrouck"

  maandag 25 september 2017 om 11:39

  AA Gent zou Hein Vanhaezebrouck wel eens kunnen verliezen. Het is geen geheim dat Anderlecht bijzonder veel interesse heeft in hem. Volgens Bob Peeters kan het maar één man hem vervangen.

  In Sports Late Night maakt de ex-Rode Duivel duidelijk wie dat is. "Ik denk dat AA Gent bij een vertrek van Vanhaezebrouck maar één naam op het lijstje heeft staan: die van Felice Mazzu". Geert De Vlieger vindt dat ook: "Hij moet op de shortlist van elke Belgische topclub staan", zo klinkt het bij hem.

  Michel Louwagie, manager van AA Gent, houdt de boot af. "Dit is niet het platform om dat te bespreken. Het is wel een coach die goed werk levert, fantastisch werk zelfs. Hij moet elk seizoen een paar spelers verkopen en toch krijgt hij de trein terug op de rails", toont Louwagie zijn respect voor de Henegouwer.

  Plaats een reactie

  freeman +7832
  maandag 25 september 2017 om 11:52
  Zie Mazzu als rasechte Karolo zo niet meteen Charleroi in te ruilen voor Gent ! Benevens ook een totaal ander spelconcept na dit van HVH zie ik ook niet meteen aanslaan aldaar
  Vind ik leuk
  JODES +543
  maandag 25 september 2017 om 12:44
  Dat zal nooit gebeuren, denk ik...
  Vind ik leuk
  larédo +1270
  maandag 25 september 2017 om 13:32
  Zowel Dury als Mazzu zouden kandidaten zijn maar die zijn dit jaar enorm goed bezig. Wie verlaat nu een ploeg op de rails voor een zwalpend schip? En nee Buffalo's dit is geen aanval(voor degene met een kort lontje).
  Vind ik leuk
  12a34b +491
  maandag 25 september 2017 om 17:13
  Mazzu past totaal niet bij Gent. Wie KAA Gent zegt, zegt aanvallen. Wie Mazzu zegt, zegt verdediging. Al zou de Mazzu time wel van pas kunnen komen natuurlijk
  [Reactie gewijzigd op ]
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Denkt AA Gent al vooruit? "Maar één mogelijke opvolger voor Vanhaezebrouck"