'Dury had heel andere reden voor gesprek met Van Holsbeeck'

  'Dury had heel andere reden voor gesprek met Van Holsbeeck'

  maandag 25 september 2017 om 11:15

  Herman Van Holsbeeck en Francky Dury werden afgelopen week samen gespot op restaurant. Dat deed de geruchtenmolen natuurlijk draaien, maar dat is volgens Het Nieuwsblad nergens voor nodig.

  Her en der klonken er al geruchten dat Dury een kandidaat is om coach te worden bij Anderlecht, maar niets is minder waar. Het zou eerder gaan om een evaluatiegesprek. Met Aaron Leya Iseka en Idrissa Doumbia heeft Zulte Waregem namelijk twee huurlingen van Anderlecht in de kern zitten. Van Holsbeeck en Dury zouden enkel daarover hebben gesproken.

  De optie Dury is sowieso niet de meest interessante voor Anderlecht, aangezien Dury vasthangt aan Essevee met een enorme afkoopsom. De 59-jarige coach wordt pas vrijgegeven als er 3,3 miljoen euro op tafel komt. De kans is klein dat Anderlecht dat bedrag daadwerkelijk wil betalen.

  Plaats een reactie

  dakcota +4339
  maandag 25 september 2017 om 11:24
  i called it.
  Vind ik leuk
  freeman +10184
  maandag 25 september 2017 om 11:42
  Dury voelt zich kiplekker aan de Gaverbeek , als Westvlaming ..... heeft hij het daar erg naar zijn zin , langdurig kontrakt met veelvuldige functies , medezeggenschap in de cruciale beslissingen ! Wat zou hij dan gaan zoeken in één of ander wespennest ? ( Heeft genoeg gehad aan één nare ervaring )
  Vind ik leuk
  DDT +3045
  maandag 25 september 2017 om 12:15
  Dury past perfect waar hij zit. Laat die zijn job maar doen. Ik zou in zijn plaats ook gewoon blijven waar ik,gelukkig ben.
  Vind ik leuk
  Boerken +6654
  maandag 25 september 2017 om 12:36
  Ze moesten samenkomen omdat ze een straatbbq organiseren
  Vind ik leuk
  boer123 +5
  maandag 25 september 2017 om 12:53
  Francky Dury is een gewezen politieagent en hij heeft geleerd hoe je jongens moet motiveren, vermoedelijk zit er zulks niet tussen de trainers opleiding van de KBVB, is heden zeer belangrijk in het leven maar ook in de sport. Wie 15 jongens kan motiveren om samen voor hetzelfde doel te gaan, daar bereikt je zeer veel mee en als die vaststellen dat die motivatie zijn vruchten afwerpt gaan zij er voor. Ik geef maar een voorbeeld: aan iemand vragen hoe het thuis gaat met vrouw en kinderen - wat zijn u andere hobby's enz.. werkelijk bij hem binnen treden, dat is motivatie. Maar niet elke dag de jongens uitkafferen, want ze keren u de rug toe en sta je daar met 2 of 4 punten de laatste in de rangschikking. Als je met geld vriendschap moet kopen ben je een dikke sukkelaar zoals mister Coucke.
  Vind ik leuk
  ricky 2 +1011
  maandag 25 september 2017 om 16:25
  Politie agenten een voorbeeld van Sociale mensen?
  Politie U vriend;maar de mijnen niet!
  Het zijn de knechten van de orde diensten
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Dury had heel andere reden voor gesprek met Van Holsbeeck'