AA Gent-speler uitgefloten: Ik begrijp het niet, dit doet natuurlijk pijn

  AA Gent-speler uitgefloten: "Ik begrijp het niet, dit doet natuurlijk pijn"

  maandag 25 september 2017 om 11:00

  De supporters van AA Gent hadden zondag heel wat redenen tot klagen. Na een zoutloze partij tegen Zulte Waregem verloor het met 0-1. Anderson Esiti reageerde erg aangeslagen op de fluitconcerten van de fans.

  Heel wat spelers kregen de volle laag vanuit het publiek, maar vooral Esiti was de gebeten hond. "Ik was niet verrast door hun reactie, maar begrijp het niet zo goed. Dit doet natuurlijk pijn, want ik werd tot nu toe steeds hartelijk behandeld door onze fans. Hun frustratie was inderdaad vaak op mij gericht, maar ik neem het niet persoonlijk op. Tot vandaag hebben ze ons steeds fantastisch gesteund", geeft hij aan in Het Nieuwsblad.

  Esiti krijgt vooral kritiek omdat hij te zelden vooruit speelt. "Ik recupereer veel ballen en kom daardoor ook vaak in balbezit, maar regelmatig moest ik vandaag lateraal of achteruit passen. Of ik verticaal dan geen oplossingen zag? Je hebt deze match ook gezien, daar ga ik niet op antwoorden."

  Plaats een reactie

  Lord Wenger +13396
  maandag 25 september 2017 om 11:17
  Hij was opnieuw het absolute dieptepunt van alle mannen op het veld. Totaal geen vertrouwen.

  Overigens kwam dat gefluit maar van enkelingen. Bij mij in het vak en het vak naast mij, heb ik er niet 1 horen fluiten. Al waren er wel die zich doodergerden aan het trage en slechte spel van hem. Met de nuance dat ze beseften dat hij zonder vertrouwen speelt. Heb 10 tallen keren iets gehoord in de trent van "Hij durft diene pass naar voor nie meer geven".

  Hij had trouwens een paar mogelijkheden om de bal in de diepte te spelen. Kubo stond steeds klaar om in die vrije ruimte te duiken. 1 keer zou hij zelfs alleen voor de keeper kunnen gekomen zijn, Esiti was toen in balbezit. Maar die zag het niet of durfde niet.
  [Reactie gewijzigd op maandag 25 september 2017 om 11:18]
  Vind ik leuk
  freeman +10200
  maandag 25 september 2017 om 11:48
  Als de trainer het al niet meer kan bewerkstelligen .....? Het Rijk Van Hein ..... loopt stilaan ten einde !
  Vind ik leuk
  JLo +555
  maandag 25 september 2017 om 12:52
  Het profiel van iemand die ballen kan recupereren en body heeft loopt niet dik bij Gent... maar een Esiti zonder vertrouwen moet tegen zichzelf beschermd worden. Alleen heb je niet echt veel alternatieven... Marq? Brecht? Hopelijk komt Neto snel terug...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  AA Gent-speler uitgefloten: "Ik begrijp het niet, dit doet natuurlijk pijn"