Grote zorgen voor Racing Genk: Zelfs geen kleine stapjes vooruit

  Grote zorgen voor Racing Genk: "Zelfs geen kleine stapjes vooruit"

  maandag 25 september 2017 om 10:47

  Racing Genk heeft weer niet kunnen winnen, tegen rode lantaarn KV Oostende bleef het steken op 1-1. Hoe lang duur het nog eer Genk uit de startblokken schiet? Stef Wijnants vindt het wel de hoogste tijd.

  Met 9 op 24 kan Genk absoluut niet tevreden zijn. Het geleverde spel mist voorlopig dreiging.  "De situatie van Genk wordt stilaan problematisch. Je kan als coach wel zeggen dat het gaat komen. Maar ik zie het niet. Zelfs geen kleine stapjes vooruit", klinkt het hard in Het Belang Van Limburg.

  Genk leek Oostende in de eerste helft te controleren, maar dat bleek schijn. "Opvallend: toen Oostende na rust het initiatief overnam, had Genk geen antwoord. Dus stel ik me de vraag: wat is dat verhaal van Stuivenberg? Dynamisch, dominant spel? De fameuze driehoek Pozuelo-Malinovskyi-Berge? Ik zie het allemaal niet. En de harde kern ook niet. Die draaide zijn rug naar het veld. Ik wil dat niet opblazen. Maar het is toch een veeg teken."

  Genk heeft nu dringend broodnodige punten nodig. "Er zit geen vaart in. De matchen tegen Eupen en Moeskroen, die er nu aankomen, zijn dus cruciaal. Want daarna volgen Brugge, Anderlecht en Zulte Waregem nog."

  Plaats een reactie

  DDT +3044
  maandag 25 september 2017 om 12:19
  Maes had ze harder kunnen maken, maar Janssens ziet liever koorknapen.
  Vind ik leuk
  buck +2442
  maandag 25 september 2017 om 12:50
  Stuivenberg betere trainer dan Peter?Dacht het ook niet?Nog slechter dan vorig jaar.
  Vind ik leuk
  imer159 +95
  dinsdag 26 september 2017 om 00:00
  Geef jongens de kans die willen werken en durven vooruit te voetballen, dezelfde problemen als bij AAGent bang voor iets verkeerd te doen steeds maar naar achter spelen is gemakkelijk, Pozuelo 5meter verder naar voor laten zou veel gemakkelijker gaan voor Berger en Malinofski.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Grote zorgen voor Racing Genk: "Zelfs geen kleine stapjes vooruit"