Droomtarget in zicht voor Anderlecht? Er wordt nog een keer overlegd

Droomtarget in zicht voor Anderlecht? "Er wordt nog een keer overlegd"

25-09-2017 10:35
8

Anderlecht heeft afgelopen weekend met 1-2 gewonnen van Waasland-Beveren, maar het voetbal was niet om over naar huis te schrijven. Nicolas Frutos wordt quasi zeker geen vaste T1. Hein Vanhaezebrouck kan dat volgens Peter Vandenbempt wel worden... 

De analist van Sporza meent te weten dat Gent stilaan wil meewerken aan een eventueel vertrek. Hem ontslaan zou echter duur zijn, Gent wil dat vermijden. "Je hebt drie partijen, elk in haar stelling op dit moment. Gent is finaal misschien toch bereid om afscheid te nemen van de coach. Die is mogelijk ook tot het besluit gekomen dat hij het in Gent niet meer rechtgetrokken krijgt. Maar goed, degene van de twee die het initiatief neemt, verliest uiteindelijk geld."

Anderlecht moet nu flink uit zijn pijp komen om de trainer binnen te halen. "Vanhaezebrouck is al een paar jaar de wenstrainer op Anderlecht en dat is hij nog altijd, ook al gaat het dit seizoen een stuk moeilijker. Dus Anderlecht wacht ook af tot er in Gent iets beweegt. Ik zou zeggen: een bijzonder interessante situatie. Vandaag wordt er blijkbaar nog een keer overlegd in Gent. Misschien weten we straks of in de komende dagen wat meer en komt er wat beweging."