BBC ziet drie grote gevaren bij Anderlecht: 'Belangstelling van Chelsea'

BBC ziet drie grote gevaren bij Anderlecht: 'Belangstelling van Chelsea'

25-09-2017 10:20
1

Anderlecht moet het dinsdag al gaan opnemen tegen Celtic, de Schotse kampioen is misschien wel de enige haalbare kaart in de Champions League-poule. De BBC heeft de analyse van Anderlecht al klaar en ziet drie grote gevaren.

Opvallend genoeg begint het met Nicolae Stanciu, die nochtans meestal op de bank start. "De 24-jarige middenvelder stond al in de belangstelling van Chelsea. Hij heeft het potentieel om bij zijn nationale ploeg de impact te hebben van iconen zoals Gheorghe Hagi, Dorinel Monteanu en Laszlo Bölöni."

Ook Lukasz Teodorczyk wordt gevreesd. "Teodorczyk is voorlopig nog niet fit, dat zou een enorme bonus zijn voor Celtic. De Poolse international is een enorm verlies als hij niet speelt. Hij gebruikte de teleurstelling toen hij niet naar het EK mocht om 22 goals te scoren in de Belgische competitie."

Uiteraard is ook Henry Onyekuru, eigendom van Everton, bekend in Schotland. "De Nigeriaan scoorde vorig seizoen ook al 22 goals. Het overtuigde Ronald Koeman om acht muljoen euro voor hem te betalen en hem meteen terug te zenden naar België. Hij heeft al vier goals gemaakt, ook al startte hij maar in drie wedstrijden."