Als ik scoor tegen Barça, ga ik recht voor Bartomeu en Fernandez juichen

"Als ik scoor tegen Barça, ga ik recht voor Bartomeu en Fernandez juichen"

25-09-2017 09:40
1

Voor Jérémy Mathieu staat er woensdag een bijzondere wedstrijd op het programma: met Sporting Portugal neemt hij het op tegen zijn oude club FC Barcelona. De Franse verdediger droomt van een doelpunt.

Mathieu heeft immers nog een rekeningetje openstaan met verschillende mensen bij Barcelona, in het bijzonder technisch secretaris Robert Fernandez en voorzitter Josep Maria Bartomeu. Dat laat de verdediger, die in de zomer transfervrij overstapte naar Sporting, weten aan El Mundo Deportivo.

"Als ik scoor tegen Barcelona, kijk ik naar boven en ga ik recht voor de neus van Bartomeu en Fernandez juichen", vertelt Mathieu. "Ik hou van Barça, maar ik ben slecht behandeld. Ze gaven mij de schuld van de nederlaag tegen Juventus vorig seizoen, maar niemand praat over andere spelers zoals Piqué."

Mathieu doelt op de Champions League-nederlaag van Barcelona in de kwartfinale tegen Juventus (3-0). Hij kreeg geen grip op de aanvallers van Juventus en speelde uiteindelijk zijn laatste wedstrijd voor Barça.