Als ik scoor tegen Barça, ga ik recht voor Bartomeu en Fernandez juichen

  "Als ik scoor tegen Barça, ga ik recht voor Bartomeu en Fernandez juichen"

  maandag 25 september 2017 om 09:40

  Voor Jérémy Mathieu staat er woensdag een bijzondere wedstrijd op het programma: met Sporting Portugal neemt hij het op tegen zijn oude club FC Barcelona. De Franse verdediger droomt van een doelpunt.

  Mathieu heeft immers nog een rekeningetje openstaan met verschillende mensen bij Barcelona, in het bijzonder technisch secretaris Robert Fernandez en voorzitter Josep Maria Bartomeu. Dat laat de verdediger, die in de zomer transfervrij overstapte naar Sporting, weten aan El Mundo Deportivo.

  "Als ik scoor tegen Barcelona, kijk ik naar boven en ga ik recht voor de neus van Bartomeu en Fernandez juichen", vertelt Mathieu. "Ik hou van Barça, maar ik ben slecht behandeld. Ze gaven mij de schuld van de nederlaag tegen Juventus vorig seizoen, maar niemand praat over andere spelers zoals Piqué."

  Mathieu doelt op de Champions League-nederlaag van Barcelona in de kwartfinale tegen Juventus (3-0). Hij kreeg geen grip op de aanvallers van Juventus en speelde uiteindelijk zijn laatste wedstrijd voor Barça.

  Poll

  Gaat hij scoren tegen Barcelona?

  (228 stemmen)

  Plaats een reactie

  Garland +5200
  maandag 25 september 2017 om 09:43
  Je mag al blij zijn als je op de andere helft komt.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  "Als ik scoor tegen Barça, ga ik recht voor Bartomeu en Fernandez juichen"