Is gentleman’s agreement de ideale oplossing voor Anderlecht en Gent?

  Is gentleman’s agreement de ideale oplossing voor Anderlecht en Gent?

  maandag 25 september 2017 om 09:32

  Het huwelijk tussen KAA Gent en Hein Vanhaezebrouck is nog niet over. De Buffalo's behouden momenteel het vertrouwen in hun trainer. Toch is de kans volgens Stef Wijnants niet onbestaand dat Gent straks afscheid neemt van Vanhaezebrouck en dat die vervolgens daarna tekent bij Anderlecht.

  In Het Belang van Limburg analyseert de journalist de Vanhaezebrouck-saga. "Is het verhaal van Hein Vanhaezebrouck bij Gent geschreven? Wat hij ook doet, hij krijgt de trein niet meer op de rails. De ploeg blijft aanmodderen. Het zou nu dus wel eens snel kunnen gaan."

  Momenteel is geld een van de factoren waarom Vanhaezebrouck nog niet bedankt werd voor bewezen diensten in de Ghelamco Arena. Volgens Wijnants kan dat probleem simpel opgelost worden. "De afkoopsom ligt allicht hoog. Maar als er een gentleman’s agreement kan worden gevonden, ligt de weg naar Anderlecht open."

  Lees ook: Ontslag van Vanhaezebrouck blijft uit: 'Miljoenenkwestie en ander struikelblok'

  Poll

  Is Vanhaezebrouck de ideale trainer voor Anderlecht?

  (3209 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bullboy82 +631
  maandag 25 september 2017 om 09:45
  Zoals ik eerder al eens zei Gent heeft de miljoenen van Anderlecht nodig, zelfs al speelt de ploeg slecht, pakken ze geen punten en geeft Hein toe dat hij deze niet meer op de rails kan krijgen!
  Vind ik leuk
  freeman +7787
  maandag 25 september 2017 om 09:56
  Vraag 1 : Is Anderlecht bereid om nog 2 Mio neer te leggen ?
  Vraag 2 : Gaat Hein het goede weer maken bij Anderlecht ? Mag je niet vergelijken met Gent ! We wachten met veel belangstelling af ....
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Is gentleman’s agreement de ideale oplossing voor Anderlecht en Gent?