Anderlecht zit nog met één groot vraagteken voor match tegen Celtic

  Anderlecht zit nog met één groot vraagteken voor match tegen Celtic

  maandag 25 september 2017 om 07:33

  Afgelopen zaterdag deed Anderlecht wat het moest doen in de Jupiler Pro League, winnen. Na de 1-2 zege op het veld van Waasland-Beveren wacht Anderlecht woensdag een duel in de Champions League. Voor Nicolas Frutos wordt het nog even puzzelen alvorens Celtic over de vloer komt.

  Zaterdag kon Frutos geen beroep doen op Łukasz Teodorczyk. De Pool sukkelt met zijn hamstring. Volgens Het Nieuwsblad bestaat de kans dat Teodorczyk Celtic niet haalt. In dat geval moet Frutos opnieuw een alternatief bedenken. Tegen Waasland-Beveren kreeg Hamdi Harbaoui een kans in de punt van de aanval. Ook Robert Beric en Henry Onyekuru kunnen Teodorczyk voorin vervangen.

  Op het middenveld kan Frutos zeker geen beroep doen op Sven Kums. De middenvelder pakte rood tegen Bayern München en is geschorst. Dat verklaart mogelijk waarom Kums dit weekend op de bank zat bij Anderlecht.

  Ivan Obradovic en Kara Mbodji worden ondertussen klaargestoomd voor het grote werk. Indien ook zij out zijn, wordt de opdracht van Frutos om zichzelf te bewijzen als trainer nog zwaarder.

  Poll

  Wat verwacht je van de wedstrijd?

  (267 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Anderlecht zit nog met één groot vraagteken voor match tegen Celtic