'Coucke lijkt te bezwijken onder druk en contractvoorwaarde'

  'Coucke lijkt te bezwijken onder druk en contractvoorwaarde'

  maandag 25 september 2017 om 07:14

  Assistent Adnan Custovic volgde een paar dagen geleden Yves Vanderhaeghe op als hoofdcoach bij KV Oostende. In eerste instantie was het de bedoeling dat de Bosniër tijdelijk zou overnemen. Nu lijkt het er almaar meer op dat Custovic aan de kust het seizoen mag afmaken.

  Onder Custovic plaatste KV Oostende zich voor de volgende ronde van de Beker van België en pakte de ploeg een punt bij KRC Genk. Zelf wil Custovic graag aan het roer blijven. . "Ik ben nog maar enkele dagen hoofdtrainer, maar profiteer van elk moment. Ik heb de laatste drie dagen maar vijftien uur geslapen. De ideeën razen door mijn hoofd en ik probeer maximaal te profiteren. Of ik kan aanblijven als hoofdtrainer, moet je aan iemand anders vragen”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

  Die iemand anders is natuurlijk Marc Coucke. De spelers zouden het niet erg vinden als Custovic blijft, maar enkel de voorzitter beslist. Coucke wilde liever een grote naam halen, maar er blijven nog weinig namen over van de shortlist. 'Dat Custovic mocht overnemen, werd afgelopen zomer contractueel bepaald en dus kon Coucke niet veel anders dan de Bosniër eerst zijn kans te geven. Dat Custovic, net nu de meeste namen van de lange lijst van kandidaten stilaan geschrapt zijn, een goeie indruk laat, zou de voorzitter toch aan het twijfelen kunnen brengen', schrijft Het Laatste Nieuws.

  KV Oostende trekt op de volgende speeldag naar KV Kortrijk. Die match is mogelijk beslissend voor Custovic. Zet KVO een goed resultaat neer dan lijkt Coucke ook zijn fiat te gaan geven aan een verlengd verblijf.

  Poll

  Moet Custovic een kans krijgen bij KV Oostende?

  (474 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  'Coucke lijkt te bezwijken onder druk en contractvoorwaarde'