Uitblinker van Club Brugge droomt van meer: “Hopelijk zag de bondscoach dit”

  Uitblinker van Club Brugge droomt van meer: “Hopelijk zag de bondscoach dit”

  maandag 25 september 2017 om 06:55

  Club Brugge won zondag met 1-2 op het veld van Charleroi. Dat kwam mede door een sterke prestatie van Ethan Horvath, De 22-jarige Amerikaan speelde eindelijk zijn referentiematch voor Blauw-Zwart.

  Ook Horvath had zondag door dat hij bij de uitblinkers behoorde in het Zwarte Land. Hij droomt nu van de nationale ploeg. "Hopelijk bekijken ze mijn wedstrijd en die van tegen Mechelen", aldus Horvath in Het Laatste Nieuws.

  De Amerikanen spelen binnenkort tegen Panama en Trinidad en Tobago. "Dit weekend worden de laatste MLS-matchen gespeeld en dan wordt de selectie bekendgemaakt. Ik heb vaak contact met de keeperstrainer, die mij af en toe opbelt om wedstrijdfases door te nemen. Niet zo vaak als met Jan Van Steenberghe, maar toch op regelmatige basis. Zij zien toekomst in mij, alleen heb ik pech dat Jürgen Klinsmann niet langer bondscoach is."

  "Bruce Arena geeft op dit moment de voorkeur aan de doelmannen die in de MLS spelen (Guzan, Howard en Rimando, nvdr), maar door zo te spelen als tegen Mechelen en Charleroi kan daar verandering in komen. Ik hoop dat ik volgende week mag gaan. Op dit moment ben ik in topvorm, hopelijk wordt dat ook beloond." 

  Poll

  Was Horvath zondag de beste man op het veld?

  (266 stemmen)

  Plaats een reactie

  vampire81 +974
  maandag 25 september 2017 om 13:15
  hij was niet de beste man op het veld, dat zou impliceren dat brugge niet de VEEL en VEEL betere ploeg was, wat brugge nochtans zeer overduidelijk wel was, doch horvath was zeker goed maar dat kon van eigenlijk heel de ploeg gezegd worden, zeker en vast hun beste prestatie van dit seizoen
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Uitblinker van Club Brugge droomt van meer: “Hopelijk zag de bondscoach dit”