Club Brugge-duo beloond voor puike match: Soms moet je wat geluk hebben

  Club Brugge-duo beloond voor puike match: "Soms moet je wat geluk hebben"

  zondag 24 september 2017 om 23:36

  Club Brugge stoomt door in de Jupiler Pro League, tegen Charleroi pakte het de zevende zege op acht wedstrijden. Ethan Horvath en Anthony Limbombe waren dan ook in opperbeste stemming na de partij.

  De doelman van Club Brugge zag er niet goed uit op de 1-1, maar deed in de slotfase wel twee puike reddingen. "Het is een ploegsport, maar ik ben uiteraard heel blij dat ik die twee saves heb kunnen maken. Je moet soms wat geluk hebben. Ik probeerde mezelf zo groot mogelijk te maken en kon er gelukkig met mijn hand nog bij", aldus de Amerikaan bij Sporza.

  Limbombe liet zich dan weer opmerken met de winning goal. "Ik raakte de bal echt lekker en scoorde een heel leuk doelpunt. We waren het even kwijt na de gelijkmaker van Charleroi, maar toonden veerkracht en worden daar in het slot nog voor beloond. We speelden een van onze betere matchen van het seizoen, maar ook Charleroi was erg sterk. Het was een mooie wedstrijd."

  Plaats een reactie

  lauwaert +40
  zondag 24 september 2017 om 23:40
  Zag er niet goed uit bij tegendoelpunt. Jongens toch, wat kon die jongen daar aan verhelpen. Is dat zo moeilijk toet te geven dat hij een goede doelman is.
  Vind ik leuk
  blondel +2177
  zondag 24 september 2017 om 23:56
  Vond niet dat hij daar in de fout ging.Perfecte voorzet naar vrijstaande maat ,die lekker binnenkopt.Gewoon een mooie goal.
  Vind ik leuk
  freeman +10254
  maandag 25 september 2017 om 00:15
  Als een keeper uitkomt op een bal, moet hij steeds doorgaan! En niet stoppen zoals hij recent ook al paar keer deed ! Deed wel prachtige reddingen waarmee hij zijn " fout " tenvolle weer rechtzette en aldus de zege hielp bewerkstelligen !
  Vind ik leuk
  Jossie +83
  maandag 25 september 2017 om 06:02
  Ja dat is waar wat je zegt, maar hier ligt het eten anders...hun spits mag nog 10 keer proberen en nog steeds zal zijn man er niet zijn. Niet normaal hoeveel ruimte die had
  Vind ik leuk
  vampire81 +975
  maandag 25 september 2017 om 13:31
  dat hij een "echt goede" doelman is, daarover heb ik toch een beetje twijfel, niet slecht maar de 1e doelman van brugge zou voor mij toch beter mogen zijn

  doch dat hij in de fout ging bij de 1-1, dat vond ik niet, de voorzet van tainmont was zeer goed maar wel zeer onacceptabel was dat er geen enkele verdediger was voor de goal (het liep daar defensief al veel "eerder meermaals" zwaar mis), dat was de enige oorzaak van de 1-1 en niet horvath
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Club Brugge-duo beloond voor puike match: "Soms moet je wat geluk hebben"