'Makelaars willen Tottenham-sensatie naar Europese topclub loodsen'

  'Makelaars willen Tottenham-sensatie naar Europese topclub loodsen'

  zondag 24 september 2017 om 22:30

  De strijd om de handtekening van Dele Alli is in volle gang. Superzaakwaarnemers Jorge Mendes en Mino Raiola willen het supertalent van Tottenham Hotspur aan hun stal toevoegen, meldt The Mirror dit weekend. Beide spelersmakelaars stellen Alli een fraaie transfer in het vooruitzicht. 

  De 21-jarige middenvelder van Spurs en Engeland brak onlangs met zijn management. Nu liggen tal van andere partijen op de loer om Alli in te lijven. Met name Raiola en Mendes hebben connecties bij de grootste clubs van Europa. Volgens The Mirror is Alli inmiddels zelfs een toekomstige transfer naar Manchester United of Real Madrid beloofd. 

  Voorlopig ligt de oud-speler van Milton Keynes Dons nog vast in Londen. Afgelopen jaar signeerde Alli een nieuw contract bij Spurs. Die verbintenis loopt tot medio 2022, tegen een weeksalaris van zo'n 65.000 euro. Britse media melden dat Alli binnenkort wéér een nieuw contract zal signeren. Zijn wekelijkse gage stijgt dan naar ruim 100.000 euro. 

  Plaats een reactie

  Prpldynmt +4814
  zondag 24 september 2017 om 22:42
  "Superzaakwaarnemers Jorge Mendes en Mino Raiola willen het supertalent van Tottenham Hotspur aan hun STAL toevoegen". Dat is helaas de juiste woordkeuze voor deze moderne mensenhandel. Spelers worden niet minder dan als "vleeswaar" beschouwd waarmee ze met een prijsbordje rond hun nek op de plaatselijke weekmarkt worden uitgestald. En de verkoopprijs is de prijs die de zot ervoor wil geven.
  Vind ik leuk
  zondag 24 september 2017 om 22:59
  Aan 100 000 euro per week denk ik dat er ergere gevallen van uitbuiting zijn dan dedees
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Makelaars willen Tottenham-sensatie naar Europese topclub loodsen'