Job van Sa Pinto op het nippertje gered? Totaal niet aan gedacht

  Job van Sa Pinto op het nippertje gered? "Totaal niet aan gedacht"

  zondag 24 september 2017 om 22:15

  Standard heeft op de valreep nog gewonnen van Sporting Lokeren, het werd nog 2-1 na een doelpunt van Paul-José Mpoku. De redding voor coach Ricardo Sa Pinto? Sebastien Pocognoli heeft daar naar eigen zeggen niet aan gedacht.

  Voor Standard is het nog maar de tweede zege van het seizoen, en die doet zichtbaar deugd. "Dit is een overwinning van het karakter. Lokeren heeft het met zijn kwaliteiten en goed blok goed gedaan, zelfs met tien spelers. De drie punten waren vandaag het belangrijkste, goed voetbal was dat net iets minder. Volgende week spelen we tegen Anderlecht, dan is dit het best mogelijke resultaat voor ons als aanloop naar die wedstrijd", klinkt het bij Sporza.

  Over de situatie van de coach wil Pocognoli liever niet te veel zeggen. "Of we Sa Pinto gered hebben? Daar hebben we totaal niet aan gedacht. Er wordt hard gewerkt op training en we geven alles in de wedstrijd. Ik denk dat we wedstrijd na wedstrijd beter zullen worden."

  Plaats een reactie

  SD +7965
  maandag 25 september 2017 om 08:13
  Wat doet die daar nog. Heeft Venanzi niet het minste verstand van voetbal? Het was puur geluk dat de Rouches de punten thuis hielden, want van spel of taktiek was helemaal niets te zien.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Job van Sa Pinto op het nippertje gered? "Totaal niet aan gedacht"