Gentenaar slaagt mea culpa, maar: Er was nog genoeg tijd om dat recht te zetten

  Gentenaar slaagt mea culpa, maar: "Er was nog genoeg tijd om dat recht te zetten"

  zondag 24 september 2017 om 20:51

  AA Gent ging zondagnamiddag pijnlijk met 0-1 onderuit tegen Zulte Waregem. Verdediger Samuel Gigot was de gebeten hond na de wedstrijd. De Fransman ging samen met Noë Dusenne in de fout bij het doelpunt van Essevee.

  Gigot zocht geen excuses en sloeg mea culpa. "Ja, het was mijn fout", bekende hij op de webstek van de Buffalo's. "Saponjic zette veel druk en ik wou de bal aan Dussenne geven, maar mijn pass was te kort. Het is enorm jammer dat dit gebeurt, maar op dat moment was het nog niet verloren. We hadden nog genoeg tijd om de scheve situatie recht te zetten."

  "Tot nu toe is scoren in een thuismatch heel moeilijk dit seizoen. Maar goed, we zijn een team en het is niet de bedoeling om op de aanvallers te schieten", aldus Gigot, die de frustratie bij de fans best kan begrijpen. "Ze verwachten beter van een ploeg zoals Gent. Het is logisch dat ze ontgoocheld zijn. Wij zullen er alvast alles aan doen om de ploeg terug op het goede pad te krijgen."

  Plaats een reactie

  Lord Wenger +13374
  zondag 24 september 2017 om 20:57
  Een van de weinigen die altijd op een goed niveau speelt.
  Vind ik leuk
  Polleken 77 +1883
  zondag 24 september 2017 om 21:28
  Juist. Alhoewel ook hij niet hetzelfde niveau haalt als vorig seizoen.
  Vind ik leuk
  Lord Wenger +13374
  zondag 24 september 2017 om 22:20
  Is ook wel zo! Al zal dat ook wel te maken hebben met het niveau van de rest van het team ten opzichte van vorig seizoen.
  Vind ik leuk
  reality +330
  maandag 25 september 2017 om 11:40
  een fout is een fout punt. Maar dat andere spelers zich gewoon doodlopen met de bal is een andere zaak Brecht Dejaegere komt er niet meer aan te pas hij speelt slecht veel balverlies en verkeerde keuzes Hein moet dat toch zien? Altijd bluffen over Raskin maar durft hem niet op te stellen, het middenveld speelt zonder vista .
  Vind ik leuk
  maandag 25 september 2017 om 17:18
  Ik zeg het reeds lang dat het niet onze verdedigers zijn die te zwak zijn en waardoor het steeds fout loopt maar gewoon dat we op dit moment geen enkele bekwame middenvelder meer hebben om den boel aan te zwengelen of af te stoppen.Alleen een Dejaegere zou dat eventueel kunnen maar helaas helemaal uit forme en de anderen zijn veel te traag en te weinig beweeglijk en denken meer achteruit dan vooruit! Wij kunnen op dit moment gewoonweg niet beter en zullen moeten wachten op de terugkeer van een goede Saif een goede Neto en een dito Focket om terug enige hoop op beterschap te mogen koesteren.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Gentenaar slaagt mea culpa, maar: "Er was nog genoeg tijd om dat recht te zetten"