Vanhaezebrouck: Voor mij was dit vooral ontgoochelend voor de supporters

  Vanhaezebrouck: "Voor mij was dit vooral ontgoochelend voor de supporters"

  zondag 24 september 2017 om 18:05

  KAA Gent beet zondag opnieuw in het zand. Ditmaal verloor het thuis met 0-1 van Zulte Waregem. Na de match baalde Hein Vanhaezebrouck als een stekker. 

  "Dit is een heel grote ontgoocheling. Ik denk dat wij met de beste bedoelingen aan de match zijn begonnen en ook met een goed gevoel. We wisten dat Zulte Waregem hier ook zijn kans ging gaan. We hebben al geklaagd over ploegen die hier te veel hebben verdedigd, maar vandaag waren we overtuigd dat we tegen een ploeg ging spelen, die kwam om te voetballen", aldus Vanhaezebrouck op de persconferentie na de match.

  "Wij waren voorbereid op Zulte Waregem. We wilden natuurlijk ook ons spel spelen. Maar als je na twee minuten zoiets doet (doelend op de blunder vlak voor de 0-1, nvdr) dan verandert dat heel het format. Dan hoeft Zulte Waregem niet meer te voetballen. Dan zit het in een zetel. Dan zie jij bij ons dat we beginnen te twijfelen."

  "Voor mij was dit vooral ontgoochelend voor de supporters. Als er één groep mensen is die geen fouten maakt, dan zij het de supporters. Zij komen altijd met veel volk af. Zij blijven altijd achter de spelers en de trainer staan. Hoedje af voor de supporters."

  Lees ookGooit Vanhaezebrouck zelf de handdoek? "Ik moet eens goed nadenken"

  Poll

  Kost deze nederlaag Vanhaezebrouck zijn job?

  (604 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Vanhaezebrouck: "Voor mij was dit vooral ontgoochelend voor de supporters"