Nieuwe lieveling bij Malinwa: Zag je al op eerste trainingen

  Nieuwe lieveling bij Malinwa: "Zag je al op eerste trainingen"

  zondag 24 september 2017 om 15:28

  KV Mechelen haalde het zaterdag met 2-0 van Sint-Truiden VV. Voor de thuisploeg trof Boureima Bande twee keer raak. Rob Schoofs is al een tijdje fan van Bande.

  "We wisten te scoren op de juiste momenten en dan voel je dat de drie punten in Mechelen gingen blijven. Met dank aan onze hele ploeg en Bandé in het bijzonder", aldus Schoofs op de website van KV Mechelen.

  "Vanaf de eerste trainingen zag iedereen dat die jongen enorm veel potentieel heeft. Het is een stille, lieve jongen die de tips van zijn ploegmaats goed weet op te pikken. Het is belangrijk voor zo’n jonge kerel om nu rustig te blijven en verder te evolueren. Daarvoor zit hij hier bij een goede club."

  Bande zelf was ook in de wolken met zijn eigen prestatie. "Wat een geweldige avond! Na enkele invalbeurten mocht ik woensdag aan de aftrap verschijnen en ook vanavond kreeg ik weer mijn kans. Mijn twee doelpunten doen enorm veel deugd. KV Mechelen geeft me de kans om op jonge leeftijd van eerste klasse te proeven en mezelf te ontwikkelen. Dit proeft naar meer."

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Nieuwe lieveling bij Malinwa: "Zag je al op eerste trainingen"